Auto uitlezen

Auto uitlezen – diagnose service

Wanneer u denkt dat er iets met de auto mis is, of tijdens een onderhoudsbeurt, kunnen wij de auto uitlezen.Een moderne auto zit tegenwoordige boordevol met sensoren die alles meten. Ook zitten er in auto’s talloze actuatoren die alle systemen aan- en bijsturen. Allemaal computer gestuurd. Wanneer er een mankement in de auto optreed waarbij niet direct zichtbaar is wat de oorzaak daarvan is, lezen wij de auto uit.

De auto lezen we uit met behulp van computersoftware is een goed begin van het oplossen van de eventuele storing in uw auto. Autobedrijf Haarsma beschikt over alle software die nodig is om elk merk en type auto.

rijwel elke auto vanaf 1996 beschikt over een ‘On board diagnostics’ systeem. Hiermee kan een garage met een computer de auto uitlezen en zien waar er eventueel iets fout gaat. Dit systeem registreert allerlei gebeurtenissen in de motor

onder meer het toerental, inspuiting, benzine en lucht/brandstof verhouding. Mankementen kunnen op deze manier doeltreffend opgezocht worden.

Aan de hand van een rapport met foutcodes en oude codes, kunnen onze monteurs zien waar de mankementen optreden. Autobedrijf Haarsma heeft de specifieke kennis in huis om deze rapporten te analyseren en de juiste onderdelen te repareren/vervangen.

Auto uitlezen Autobedrijf Haarsma